Iobag lu’ bunicuta

12Mar09

L-au achitat pe tatuca de orice vina pentru mineriade. Nu s-au intamplat, chiar venisera la Bucuresti sa puna niste panselute. Exista si dovezi, ne-a spus chiar el la televizor. Mare caracter, deosebit spirit civic.

Vrea sa fie tinut minte ca “tatuca” democratiei in Romania, om sarac si cinstit, membru fondator al “Frontului Salvarii Nationale” (cata ironie aici),  se plange ca anchetele impotriva lui sunt  “razbunare politica”. Nu sunt razbunari politice, domnule Iliescu, sunt printre singurele tendinte spre normalitate care le-am vazut in Romania. Si ne-a dat cu virgula si aici, pentru ca acuma e oficial, nu ai avut nici o vina. Si noi nu avem pe nimeni sa arunce cu pantofi dupa tine cand ne explici ca “golanii” au meritat ce au patit in 13-15 iunie 1990, erau niste teroristi, ce dracu. Ei bine, noi nu uitam si Google indexeaza.

Pentru ca a demonstrat ca Constitutia e doar o hartie pe care sunt scrise niste chestii, pentru ca au murit oameni in timp ce el se ranjea la televizor, pentru asta iobag… iobag adanc.

Via Visurat.

iobag-lu-bunicutaOne Response to “Iobag lu’ bunicuta”

  1. Subscriu apasat la adancimea ta 🙂 Il consider principalul vinovat pentru anii de decalaj existenti acum intre noi si Polonia, Cehia, tarile baltice, Ungaria, Slovenia etc

    Partea tragica, pentru noi, e ca el si Traian Basescu sunt singuri oameni politici veritabili pe care a fost natia asta capabila sa-i dea in 20 de anid e democratie.

    Imi place ideea din spatele site-ului si mai ales faptul ca nu esuezi in glume pornografice si proaste de cocalar. Promit sa revin.

    Bafta!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: